Vi er

about-us-intro
Om os

FlightHelp arbejder hver dag hårdt for at gøre livet lettere for dig som flypassager. Vi hjælper med det at inddrive de penge du har tilgode når din flyrejse har været enten er forsinket, aflyst eller overbooket.

Vores mål er at gøre det nemt og ubesværet for dig

Du skal blot angive oplysningerne om flyvningen i vores online formular, hvorefter vi starter inddrivelsesprocessen mod flyselskabet.

Pris

Det koster kun noget for dig såfremt vi successfuldt inddriver din kompensation! Hvis vi ikke kan det, så koster det dig ikke en krone. Der er ingen forudbetaling og ingen penge op af lommen på noget tidspunkt.

Vores salær i tilfælde af successfuld inddrivelse er delt i 3 grupper;

1) For flyvninger mellem 0 og 1.500 km (hvor kompensationen er 1.875 kr. pr. passager) udgør vores salær 470kr. inkl. moms pr. passager;

2) For flyvninger mellem 1.500 og 3.500 km (hvor kompensationen er 3.000 kr. pr. passager) udgør vores salær 750 kr. pr. passager;

3) for flyvninger over 3.500 km (hvor kompensationen er 4.500 kr. pr. passager) udgør vores salær 1.125 kr. pr. passager.

Såfremt det er nødvendigt at anlægge en retssag mod flyselskabet tillægges et fast engangsbeløb på enten

(a) 350 kr. pr. passager for sager der falder under 1); eller

(b) 550 kr. pr. passager for sager der falder under 2; eller

(c) 700 kr. pr. passager for sager der falder under 3) for vores arbejde i forbindelse hermed.

I tilfælde af retssag tilfalder sagsomkostninger og inkassogebyrer ligeledes FlightHelp - disse påvirker ikke kompensationsbeløbet som du som passager modtager, men er alene noget som den tabende part i retssagen, skal betale til den vindende til dækning af de omkostninger den vindende part har haft ved førelsen heraf - du er derved sikret at prisen for vores ydelse ikke stikker af.

Rettigheder er værd at kæmpe for

Anmeld krav