Vi er

about-us-intro
Om os

FlightHelp arbejder hver dag hårdt for at gøre livet lettere for dig som flypassager. Vi hjælper med det juridiske når din flyrejse har været enten er forsinket, aflyst eller overbooket. FlightHelps jurister er alle eksperter på området for flypassageres rettigheder og kender til regler og retspraksis som danner grundlag for at opnå maksimal erstatning.

Vores mål er at gøre det nemt og ubesværet for dig

Kommunikationen med flyselskaberne kan ofte være besværlig og svær at håndtere for privatpersoner, da flyselskabet ofte vil afvise krav med årsager som “vejrforhold”, “ekstraordinære omstændigheder” eller andet. Hos FlightHelp har vi gjort det nemt for dig, da du blot skal udfylde vores simple formular, hvorefter vi retter henvendelse til flyselskabet og tager hele den juridiske dialog og eventuelle efterspil.

Hvad får vi ud af det?

Hos FlightHelp modtager vi kun betaling for vores arbejde, såfremt at vi vinder din sag og du har modtaget din kompensation. Hvis vi ikke vinder din sag koster det dig ikke en krone. Vores basissalær er på kun 25% inkl. moms af den samlede kompensation. Såfremt det er nødvendigt at indbringe din sag for det relevante klagenævn eller anlægge en retssag mod flyselskabet tillægges et fast engangsbeløb for vores arbejde i forbindelse hermed som udgør en procentdel af det samlede beløb - du er derved sikret at prisen for vores ydelse ikke stikker af. Se den samlede prisliste i handelsbetingelserne.

Vi glæder os til at kæmpe for dine rettigheder.

Beregn kompensation